Abonnement og betaling

Opsigelse af abonnement

For at opsige et afspiller-abonnement på Screenpublisher skal du være logget ind på din konto. Log ind her. Sådan opsiger du et afspiller-abonnement på Screenpublisher: Hvis du opsiger dit abonnemår perioden for ent slutter servicen, ndet igangværende abonnement...

læs mere

Hvad koster et afspillerabonnement?

Hos Screenpublisher findes en helt gratis version, blot med begrænsede funktionaliteter. Et Premium afspillerabonnement koster fra 99,- pr. måned ex moms, hvis man vælger årlig betaling. Ønskes betaling fra måned-til-måned koster et Premium afspillerabonnement 109,-...

læs mere