Tilgængelige moduler på alle Premium konti

Tilføj eller fjern de moduler du har behov for via App store i kontrolpanelet

De koster ikke ekstra

Tekst (med i gratis version)

Med tekst appen kan du indsætte og redigere tekst i ethvert indholdsområde. Der er også mulighed for at kopiere/sæt ind fra tekstbehandlingsprogrammer.

Se videovejledning

Billeder (med i gratis version)

Vis dine favoritbilleder på infoskærmen. Billeder kan indsættes ved hjælp af træk-og-slip. Appen indeholder en editor så du kan lave justeringer hvis det ønskes.

Se videovejledning

Ur og dato (med i gratis version)

Indsæt ur og dato på din infoskærm. Skrifttype, farve, størrelse og datoformat kan indstilles som det ønskes.

Se videovejledning

RSS Lysavis (med i gratis version)

Indsæt lysavis som trækker nyheder via RSS format. Du kan vælge et at de foruddefinerede RSS-feeds eller indtaste dit eget link til dine RSS nyheder.

Se videovejledning

Vejrudsigt

På en enkel og hurtig måde kan du indsætte vejrudsigt for dit område. Indtast din by og vælg vejret for idag, 3 -eller 5 døgnsprognose. Opdateres automatisk.

Se videovejledning

I

Video

Har du fået produceret et reklamespot eller anden form for videoklip kan du indsætte en video eller flere efter hinanden og afspille dem i loop. Understøtter MP4 video-format.

Se videovejledning

Kalender

Abonnér på kalendere fra Google, iCloud, Microsoft Exchange eller andre tjenester som understøtter det åbne iCalendar format.

Se videovejledning

Youtube video

Indsæt hvilken som helst video fra YouTube. Det er enkelt og kræver kun at kopiere linket ind til YouTube videoen.

Se videovejledning

Facebook aktiviteter

Indsæt et aktivitetsfeed fra din Facebook side. Feedet opdatere sig selv i takt med, at du laver statusopdateringer på facebook.

Se videovejledning

Galleri fra Instagram

Indtast dit Instagram kontonavn eller et # og få vist dine billeder i et slideshow på infoskærmen. Opdateres automatisk.

Se videovejledning

QR koder

Generer QR koder som dine seere kan scanne for at gå til din hjemmeside, et godt tilbud eller andet fra deres smartphones.

Se videovejledning

Hjemmeside

Har du behov for at vise en hjemmeside på din infoskærm, evt. en shop, kan du indsætte den ved at kopiere din hjemmeside URL og indsætte den. Indstil hvor ofte linket skal opdateres.

Se videovejledning

Vidste du? På en gratis konto kan du aktivere alle Premium funktioner i 14 dage

Nedtælling til event

Skab spænding og indsæt et ur som tæller ned til et event. Det kunne fx være en nedtælling til sommerferie eller en produktlancering, mulighederne mange.

Se videovejledning

Diastal og nedtælling til næste dias

Rummer præsentationen flere en ét dias er det ofte en god idé at indsætte diastal og nedtælling til næste dias. Seeren skal dermed ikke gætte sig til hvornår næste info kommer på.

Se videovejledning

TV2 News Vision

NEWS Vision opdateres løbende med de bedste og vigtigste historier. Indslagene indeholder nyheder, sport, finans og vejrudsigt. Indholdet er fra TV 2 NEWS. Kræver særskilt NEWS Vision abonnement.

Se videovejledning

Microsoft Powerpoint

Med Powerpoint app’en kan du trække-og-slippe Powerpoint filer ind på din præsentation. Tilføj Powerpoint app’en i Screenpublisher App-store.

Se videovejledning

PDF

Når du indsætter en PDF generes der billeder af hver side i dokumentet, som kan indsættes på infoskærmen. Indstil hvor lang tid der skal gå imellem skift af side indstillingerne.

Se videovejledning

Microsoft Word

Med Word app’en kan du trække-og-slippe Word filer ind på din præsentation. Tilføj Word app’en i Screenpublisher App-store.

Evishine solcelledata

Med Evishine kan du vise dine solcelledata på infoskærmen – når du vil indsætte dit data skal du blot indtaste webadressen , hvor dine data ligger, og trykke indsæt.

Se videovejledning

SkoleTube

Med dit Unilogin kan du indsætte videoklip fra dine Skoletube kanaler på infoskærmen. En nyhed er, at der nu også er mulighed for at indsætte billegallerier, hvis man bruger Skoletube til billeder.

SkoleIntra

Kombinér fx skemaændringer, aktiviteter, fødselsdage og hvad der ellers kan kan oprettes i IntraKoisk modulet, med alle andre funktioner som du finder i Screenpublisher.

Skiftende tekst

Med skiftende tekst kan du skrive en række forskellige budskaber, som skiftevis bliver vist i indholdsområdet. Du kan indstille hvor lang tid hvert budskab skal stå inden næste kommer på.

Vimeo

Indsæt hvilken som helt video fra Vimeo. Det er enkelt og kræver kun at kopiere linket ind til videoen på Vimeo.

Se videovejledning

Microsoft Excel

Med Excel app’en kan du trække-og-slippe Excel filer ind på din præsentation. Tilføj Excel app’en i Screenpublisher App-store.

Tabel fra regnark

Ønsker du at indsætte en tabel fra et regneark kan du markere cellerne og copy-paste dem til feltet i Screenpublisher. En let og hurtig måde at vise dine data på.

Se videovejledning

Nyheder som slideshow (RSS)

Nyhedsboksen trækker som lysavisen data via RSS-feeds og er derfor altid opdateret med det seneste nye. Indstil hvor mange nyheder som skal vises, udseende af boksen med mere.

Se videovejledning

Microsoft Exchange kalenderdata

Indsæt kalenderdata fra Microsoft Exchange på dine infoskærme. Understøtter fra Exchange 2007 til Exchange 2013 SP1.

Se videovejledning

Conventus infotavle

Benytter i Conventus til at holde styr på baner og medlemmer? Så kan i hente data ind og vise på jeres infoskærm med Screenpublisher. Vis fx aktiviteter og banebookinger mv.

Se videovejledning

SmartWeb statistik

SmartWeb og Screenpublisher gør det muligt at vise statistik fra din webshop på en overskuelig og lækker måde på infoskærme.

Læs sådan gør du

 

Indlejring af ekstern kode

Indlejring af ekstern kode giver stor fleksibilitet og mange muligheder på din infoskærm.

Se videovejledning

Indlejre dokumenter fra Onedrive

Når dit dokument er indlejret bliver det automatisk opdateret på infoskærmen, i takt med at du retter i dokumentet i fx Excel eller Word.

Se videovejledning

Opdater info fra Alia automatisk

Med Alia App’en kan du automatisk hente billeder, nyheder, kalenderdata med videre fra jeres Alia hjemmeside og vise det på en eller flere infoskærme.

Læs mere

Registrering af arbejdsulykker

Denne app gør det muligt at indsætte en tæller, som viser antallet af seneste arbejdsulykker på infoskærmen. Det er også mulighed for at vise det hidtil bedste resultat. Læs mere

Se videovejledning

DaluxFM

DaluxFM benyttes af de største og mest ambitiøse driftsherrer i Danmark – firmaer, styrelser, universiteter og kommuner. Nu kan du vise opgaver fra DaluxFM på inde infoskærme.

Fronius Solcelle-data

Vis energi-produktionen i realtid på dine infoskærme. Med vores integration til Fronius er det muligt at vise live data fra solcelleanlægget samt samlet besparelse over en given periode.

Google Sheets

At vise Google Sheets på infoskærm er smart, når du har data, grafer m.m., du vil dele med kollegaer etc. De mange forskellige gratis skabeloner i Sheets gør det kun mere smart.

Se videovejledning

 

Google Docs

Få Google Docs op på infoskærm. Docs’ene opdateres automatisk med valgte tidsmellemrum.

Se videovejledning

Google Slides

Vis dit Google Slide i bestemte tidsrum, og lad dine ændringer i dias vise sig på skærmen automatisk.

Se videovejledning

Google Kalender

Vis fødselsdage, fællesmøder, etc. med virksomhedens Google Kalender, som automatisk opdateres med valgte tidsmellemrum.

Se videovejledning

iCloud Kalender

Hold kunder, medarbejdere eller andre forbipasserende opdaterede på virksomhedens kommende events. Når du tilføjer begivenheder i kalenderen, vises de på infoskærmen kort efter.

Se videovejledning

Outlook Kalender

Vis kalender ivents fra Office 365 kalenderen via iCalender feeds. Kalenderen opdatere automatisk på infoskærmen, i takt med at begivenheder oprettes i kalendere.

Se videovejledning
d

WinKAS integration

Med WinKAS integrationen til infoskærme kan du vise oversigten over hvilke lokaler der er booket hvornår og af hvem. WinKas er let at sætte op og konfigurere med Screenpublisher.

a

Spectra Systems lokaleoversigt

Spectra integrationen gør det muligt at vise konference og mødelokalers bookingkalender på infoskærme. Det er også muligt at indsætte en oversigt over udvalgte lokaler, ved fx en indgang på hotellet. Kontakt os for opsætningsvejledning.

Huawei FusionSolar Solcelle-data

Vis energi-produktionen i realtid på dine infoskærme. Med vores integration til Huawei FusionSOlar er det muligt at vise live data fra solcelleanlægget samt samlet besparelse over en given periode.

Har du en idé?

Hvis du har en super idé til en App som du synes vi mangler i Screenpublisher, skal du endelige sende idéen til os.

Mangler du integration til intern data? Vi udvikler apps der viser dine informationer

Opret en konto og skab indhold til dine kunder, medarbejdere, elever eller besøgende.

Opret konto