Udstyr til infoskærme - det skal du bruge for at komme igang

-du har måske udstyret allerede?

Udstyr – Dette skal du bruge

Screenpublisher er en internetbaseret løsning til infoskærme, hvor alt indhold som bliver vist på skærmene administreres online, og vises via unikke webadresser. Du kan teste infoskærmen i dag på din PC og bestille udstyr senere.

Enhver PC, med forbindelse til internettet og en browser installeret, kan bruges til at vise præsentationerne. Vi sælger alt udstyr du har behov for i vores online butik, men du kan også bruge dit eget udstyr og nøjes med en Screenpublisher konto til administration af indhold.

Ja, Jeg har selv udstyr

Hvis du har en skærm og en PC, er det bare at åbne browseren på denne, og indsætte den unikke webadresse på skærmen.

Nej, Jeg har ikke selv udstyr

Hvis du mangler skærm og PC, kan det bestilles i vores butik. En PC fra butikken er let at knytte til din konto, og tilbyder blandt andet indstilling af tænd/sluk fra administrationen.

Hvis du er usikker på udstyr, er der ingen grund til at vente med at oprette en gratis konto. Du kan teste infoskærmen på din egen PC via forhåndsvisning i administrationspanelet, og så kan du beslutte hvilket udstyr du skal bruge senere.

Hvis du allerede har et infoskærmssystem fra en anden leverandør, er der stor sandsynlighed for at det kan genbruges. Vi hjælper dig videre.

Opret en konto og skab indhold til dine kunder, medarbejdere, elever eller besøgende.

Opret konto