Vil du se hvordan det virker?

Bestil en online gennemgang med en medarbejder fra Sceenpublisher

Lær, hvordan vores software kan hjælpe dig med at levere dine budskaber i rette tid og på rette sted via infoskærme. Bestil en tid nedenfor, og vi vil vise dig, hvordan du opdatere dine infoskærme ved hjælp af Screenpublisher.

(Mødet tager ca. 30 minutter)

OBS: Vedrørende dato og tidspunkt, så vil vi kontakte dig for bekræftelse, samt sende et link til Microsoft Teams. Det er dette link som skal åbnes når mødet starter.

Hvad du får ud af en produktdemo

Snak med en af vores infoskærms-konsulenter og prøvekør systemet i godt selskab. Til mødet benytter vi Microsoft Teams med skærmdeling, det kræver ikke yderligere software installeret på din PC.

Det gennemgår vi:

Opret præsentationer og tilføj indhold

Vi gennemgår hvordan du opretter præsentationer i Screenpublisher samt hvordan man tilføjer og redigere i dias. Blandt vores funktioner vil vi komme ind på hvordan du indsætter tekst, billeder, vejrudsigt og ur samt andre funktioner.

Book præsentationer ud på dine infoskærme

Når din præsentation er oprettet og dit indhold sat op i et eller flere dias, skal præsentationen bookes på infoskærmen. Vi gennemgår hvordan dette gøres og viser forskellige muligheder med prioritets-systemet.

Skabeloner og hvordan disse designes

På din Screenpublisher konto er der oprettet en række skabeloner som kan benyttes som standard. Men har du behov for en helt speciel opsætning, skal der oprettes en ny skabelon. Vi viser hvordan dette gøres i skabelondesigneren.

w

Brugerstyring, afdelinger og rettigheder

Skal i være flere brugere om at opdatere jeres infoskærme, og hvilket rettigheds-niveau skal brugerne tildeles? Er i flere afdelinger på samme eller en helt anden fysisk lokation? Vi gennemgår hvordan alt dette styres i Screenpublisher.

Hav din konto i Screenpublisher klar

Inden mødet vil det være en fordel, hvis du allerede har oprettet en konto i Screenpublisher, som vi kan tage udgangspunkt i. Du kan oprette en gratis konto ved at klikke på Opret konto herunder:

Opret en gratis konto

Skab indhold til dine kunder, medarbejdere, elever eller besøgende.