Genbrug dit nuværende udstyr til infoskærme

Vi hjælper med at skifte til Screenpublisher

Skift til Screenpublisher?

Har du eller din virksomhed i forvejen et system til håndtering af infoskærme og indkøbt dyrt hardware, men ønsker at skifte til Screenpublisher? Så er der stor sandsynlighed for at vi kan hjælpe med at skifte, så I kan genbruge alt det udstyr som I allerede har købt.

Screenpublisher er et moderne alternativ til Blackbox, VisioSign, Infoboard, SignageLive, LiveConnect CDS, Ondisplay og andre kendte systemer.

Vi hjælper I hele processen med at flytte jer over på Screenpublisher – der er et par måder det kan gribes an på.

1. Først skal vi have identificeret hvilken afspiller PC’er I benytter I forvejen. Ud fra mærke og modelnummer kan vi identificere om vores afspiller software er kompatible med jeres afspiller PC. Så tag et billede med din telefon og send det til os – eller udfyld formularen nedenfor

2. I sender os jeres afspillere, og vi udskifter harddisken for under 500,- (hvis det er nødvendigt) – eller I kan komme forbi et af vores kontorer, hvis det er lettere for jer. Kan jeres afspillere genbruges, er det helt gratis.

3. Hvis du eller en kollega er lidt snild på fingrene, kan vi også sende jer de nye harddiske, så I selv kan sætte dem i.

4. Når vi er færdige med jeres afspillere, skal I blot sætte dem til skærmen igen (præcis på samme måde som da I tog afspilleren fra). Nu vil jeres afspiller automatisk vide at den er en officiel Screenpublisher afspiller. Nu skal du bare følge vejledningen på skærmen, og så er du i gang.

Så hvis du bruger Mediaconnect, LiveConnect CDS, OnDisplay eller noget helt andet, er det gratis at få konverteret dine afspillere, så de bliver officielle Screenpublisher afspillere.

Find ud af om du kan genbruge dit udstyr

Udfyld formularen nedenfor – så finder vi ud af om du kan opgradere dit nuværende udstyr, så det kører Screenpublisher

 

 

I de fleste tilfælde, er det blot et spørgsmål om at vi installerer Screenpublisher på harddisken – ellers udskifter vi den harddisk der sidder i jeres eksisterende afspiller PC.

Vores afspiller software understøtter en bred vifte af computere, som er leveret gennem de sidste 3-4 år.

En ny harddisk med Screenpublisher koster under 500,- kr.

Opret en konto og skab indhold til dine kunder, medarbejdere, elever eller besøgende.

Opret konto