Udstyr til infoskærme

Professionelle Digital Signage skærme, Afspillere, Beslag, Gulvstandere og tilbehør.
Bestil udstyr til infoskærme online her.

Visa_online      mastercard       EAN-faktura-ikon       faktura-ikon

Alle priser i butikken er vist ekskl. moms

Screenpublisher afspillere

Afspillerne fra Screenpublisher kommer præinstalleret med software som låser op for funktioner som tænd/sluk tidsindstillinger, skærmens orientering og IP sikkerhedslås. Sæt afspilleren til din infoskærm, tilslut internet, start op og notér koden som vises på skærmen. Log på din konto og indtast koden – nu er afspiller og konto knyttet sammen, og du kan begynde at booke indhold på skærmen.

Infoskærme fra iiyama

ProLite skærmene fra Japanske iiyama har et strømlinet design med en slank ramme på kun 4 mm. Med en lysstyrke på 500 Nits er LH60UHS-serien er et godt valg til den kvalitets -og prisbevidste kunde, som har behov for en pålidelig 24/7 infoskærm til kontormiljøet.

Infoskærme fra LG

LG’s professionelle serier af infoskærme har 3 års producentgaranti og on-site service. Skærmene, der kan fås fra 32-98″, er IP5X-certificeret, hvilket giver pålidelighed 24/7 i et pladsbesparende design, perfekt til krævende detail- og virksomhedsmiljøer.

Infoskærme fra LG med høj lysstyrke

Ideelle til vinduesudstillinger. Nå dit publikum døgnet rundt, uanset vejret og åbningstiderne. Infoskærme med høj lysstyrke kan udvide dit budskab ud over din virksomhed, fra dit butiksvindue i alle slags vejrforhold.

Vægbeslag, gulvstandere, loftbeslag og tilbehør til infoskærme

Her kan du finde det tilbehør du har brug for når du opsætter infoskærmene.

 

Opret en konto og skab indhold til dine kunder, medarbejdere, elever eller besøgende.

Opret konto