Partner

Med en brugerprofil på Screenpublisher kan du administrere flere firmaer under samme login

screenpublisher partner badge

Leder du efter en brugervenlig platform, hvorfra du kan tilbyde dine kunder digital skiltning/infoskærme?

Imens indendørs TV skærme, udendørs digitale pyloner og afspillere bliver billigere, bliver de samtidig bedre. Hos Screenpublisher følger vi udviklingen nøje. Screenpublisher er et dansk, online produkt, som binder det hele sammen: kundens indhold, skærme og afspillere. Vi tilbyder endda en gratis version, som blot har lidt færre funktioner, end hvis man tegner et beskedent, månedligt abonnement.

Hvad kan i bruge det til?

Vi tilbyder, at I kan håndtere alle jeres kunders digitale skærme fra jeres helt egen konto på screenpublisher.com. I kan oprette og administrere de kunder som udviser interesse for digital skiltning, under jeres egen konto. Dermed kan I tilbyde jeres kunder at administrere indholdet på deres digitale skærme – lidt som I måske gør i dag med print eller andre digitale services.

Fordele

  • Du kan tilbyde dine kunder dine egne afspiller PC’er og skærm-løsninger. Eller du kan anbefale vores.
  • Du kan administrere dine kunders indhold på skærmene fra vores brugervenlige administrations modul
  • Tilbyde at designe layoutet til dine kunder baseret på deres grafiske identitet

I kan oprette forskellige skærm layouts, grafiske designs og indholdsopsætninger. Logoer, farver og fonte kan I opsætte til den enkelte kunde direkte fra administrations panelet. Der er ikke behov for at være i kontakt med os, med mindre I har spørgsmål til funktionaliteten eller gode ideer til forbedringer. Når kunden har en ændring til indholdet, kan I fakturere kunden som I plejer, med jeres egne timepriser og vilkår. Hvad I vælger at gøre, blander vi os ikke i – vi stiller blot platformen til rådighed for jer. Har I en kunde, med flere afdelinger rundt om i landet, kan disse også oprettes og administreres individuelt. Det er smart, hvis kampagnen i fx København ikke er den samme, som den der skal køre i Sønderborg og Odense.

Nogle kunder kan selv

Nogle kunder har dygtige folk in house, det ved vi. Disse kunder kan gå direkte til screenpublisher.com og oprette en konto. Andre vil hellere bruge deres tid på noget, som giver mere værdi for deres forretning. Til dem der ikke har kapaciteterne selv, kan I tilbyde at administrere deres digitale skærme, ud over de opgaver, som I allerede løser for dem i dagligdagen.

Hvad tilbyder vi?

  • Screenpublisher – online platform til administration af infoskærme
  • Fri support på mail, telefon, chat eller via fjernstyring
  • Online shop med sortiment af afspillere og Digital Signage skærme
  • Markedsføringsmateriale digitalt og trykt (hent A4 PDF flyer)

Du kan allerede nu oprette en gratis konto og prøve systemet. Det kræver ingen særskilt aftale med os. Vi håber, at du vil synes om Screenpublisher og skabe gode oplevelser med infoskærme for dine kunder.

Med venlig hilsen
Bo Martensen & Torben Sørensen,
Indehavere, Screenpublisher ApS