Når man snakker infoskærme, kommer man ikke uden om at der skal bruges noget hardware: en skærm, nogle kabler, et vægbeslag mv. Vi har gennem flere år testet mange typer af skærme og kommet frem til, at ønsker man en infoskærm, der skal være tændt mange timer i døgnet, kan man ikke nøjes med et billigt Smart-TV fra Elgiganten; den dør ofte efter kortere tids brug + det er et TV (til at se fjernsyn på hjemme i stuen). Et Smart-TV er ikke lavet til at kunne holde til visning i mange timer dagligt 365 dage om året. Man får en dårlig oplevelse og ofte ender det med, at man bare slukker for skærmen, og så kan den bare hænge der på væggen og minde om en dårlig oplevelse.

Når man nu har besluttet at anskaffe sig infoskærme, bør man vælge noget ordentligt udstyr. De fleste producenter af skærme (Samsung, Philips, LG mv), har rigtig gode skærme til formålet. De går under betegnelsen: Digital Signage Skærme. En ægte Digital Signage skærm kan holde til at være tændt i 12-16 timer i døgnet og nogle endda helt op til 24 timer i døgnet. Farverne er kniv-skape. Lyden er næsten altid dårlig, men meget få bruger lyd på en infoskærm (man stopper sjældent op ved skærmen for at lytte).

Er uheldet ude, har flere producenter endda en On-site garanti, som for dig som kunde betyder, at fx Samsung kommer til dig og fixer din skærm på stedet, hvis der er noget galt med den. Og ja, priserne for ægte Digital Signage skærme er ikke så langt fra et Smart-TV fra Elgiganten – os så er de det hele værd.

Se vores udvalg af infoskærme som vi anbefaler, og som er testede med afspillere fra Screenpublisher.