Screenpublisher øger sikkerheden på dine infoskærme

I dag kører dele af Screenpublishers kontrolpanel HTTPS (sikker forbindelse), men stigende sikkerhedskrav til kryptering i hele kæden, fra kontrolpanelet og ud til afspiller-enhederne, gør at vi nu skifter hele systemet over på HTTPS kryptering.

I de fleste tilfælde vil skiftet til HTTPS ikke betyde noget for dig som kunde, men der kan være enkelte tilfælde, hvor du skal være opmærksom, ved indlejret, ikke krypteret (http) indhold. Det kan fx være noget indhold fra en anden hjemmeside som er indlejret. Hvis den indlejrede side ikke selv benytter sig af HTTPS kryptering, vil denne ikke længere virke med Screenpublisher.

Du kan se om dit indlejrede indhold benytter sig af HTTP eller HTTPS ved at indsætte siden i en browser, og kigge efter hængelåsen, som i eksemplet herunder:

 

ssl sikkerhed infoskærm

 

Hvad skal du gøre i tilfælde af indlejret HTTP indhold?

Hvis du har indlejret indhold, som ikke er sikret med SSL certifikat, kan du bede din webmaster om at installere SSL certifikat på din side. Når dit indhold er sikret, kan det igen indlejres på dine infoskærme med Screenpublisher.

Hvornår overgår vi til HTTPS?

Alle konti flyttes over til HTTPS i tidsrummet d. 5.-7. september. Herefter vil hele Screenpublisher kontrolpanelet samt forbindelse til afspiller-enheder benytte sikker SSL kryptering.

Hvad betyder HTTPS?

SSL er en standard sikkerhedsteknologi, som gør det muligt at etablere en sikret forbindelse, (Også kaldet en HTTPS forbindelse) mellem en webserver og webbrowser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem webserveren og browseren forbliver private. Det kunne eksempelvis være, hvor du indtaster nogle fortrolige oplysninger i en formular på en hjemmeside. Ved hjælp af SSL kan disse oplysninger krypteres, så oplysningerne er langt sværere at få fat i for ubudne gæster.

Læs mere om sikkerhed via HTTPS hos Wikipedia