Administration af infoskærme online

Central styring af infoskærme

Administrationspanelet

Få overblik over dit indhold og dine infoskærme fra det brugervenlige administrationspanel. Panelet giver adgang til dine præsentationer som vises på skærmen, kontoindstillinger, invitation af andre brugere til din konto, skabeloner, tidsstyring, betalingsplan og meget mere.

Lad fantasien få frit spil

Skal det opdateres skal det være enkelt

I Screenpublisher er det enkelt at oprette og ændre indholdet på dine infoskærme. Er du velkendt med fx Powerpoint og Word kan du hurtig skabe spændende indhold til din seere. Mix forskellige sideopsætninger og dias med billeder, video, kalender, tekst, lysavis og meget mere.

online administration af infoskærme
Administration af infoskærme online

Invitér administratorer og redaktører til dine afdelinger

Brugerstyring og afdelinger

Har du en organisation med flere afdelinger, kan de oprettes fra admistrationspanelet. Fordelen ved dette er at du så kan invitere andre brugere til afdelingen uden at de har adgang til at rette på indholdet i virksomhedens øvrige afdelinger.

Superadministratorer kan booke indhold på tværs af alle oprettede afdelinger.

Hvis der er funktioner der mangler?

Tilføj nye funktioner fra SP Appstore

I Screenpublisher appstore finder du funktioner som ikke er med i standard pakken fra start. Det er her du blandt andet tilføjer mulighed for at tilføje SkoleIntra, Conventus og meget mere. Vi tilføjer løbende nye Apps i takt med at nye muligheder og brugerindput opstår.

online administration af infoskærme

Designtemaet skaber den visuelle ramme for dit indhold

Skab dine egne skabeloner

Med skabelondesigneren har du helt frit spil. Vi har lavet en række skabeloner som du kan vælge imellem fra start, tilpasset skærme i FullHD. Men har du brug for andre størrelser eller opsætninger,  kan disse laves i skabelondesigneren.

Booking fungerer som en almindelig kalender

Send indholdet til dine skærme

Når dit indhold er klar til at blive vist for omverdenen skal indholdet bookes på afspillerne, som sidder ude ved skærmene. I bookingkalenderen får du fuldt overblik og vælger med lethed hvilket indhold der skal vises på hvilke skærme, og i hvilke tidrum.

Har du oprettet flere afdelinger kan du booke indhold på tværs af disse.

Hvad skal der til?

Et TV, en afspiller og dine kommunikationsevner

Det tekniske setup er i virkeligheden ganske enkelt. Du skal naturligvis bruge en god skærm . Derudover skal du bruge en afspiller med netforbindelse, som sender indholdet som du skaber i Screenpublisher, til TVet. Du kan bruge dit eget udstyr eller bestille det i vores butik.

Det er her du administrere dine infoskærme

Se billeder fra administrationspanelet

Opret en konto og skab indhold til dine kunder, medarbejdere, elever eller besøgende.

Opret konto