Integration til infoskærme - hent data fra Navision, C5, Lotus Notes, Outlook og meget andet

Vi har allerede et hav af Apps til Screenpublisher, men har du et specielt ønske kan det også lade sig gøre

Integration til infoskærme med Screenpublisher

I Screenpublisher er det muligt at få udviklet sine helt egne integrationer – det har flere store, danske- og internationale virksomheder og foreninger allerede fået gjort.

Opsætningen er 100% individuel og udvikles specifikt til dig som kunde. Vi har en masse elementer, som vi binder sammen til dig, så du får præcis det du ønsker. Og ønsker du at udvide omfanget af integrationer eller databehandlinger, er det altid en mulighed.

Screenpublisher behandler oplysninger i batchkørsler, som er små “programmer” som afvikles i forskellige intervaller (fx hver nat, eller hvert 5. minut på hverdage).

Gratis account

Start med at oprette en gratis konto og se hvad basis systemet har at tilbyde. Den specielle funktion, som du mangler, kan du kontakte os om at få udviklet.

Måske har du allerede et API, som kan tale sammen med vores?

 

integration til infoskærme

Udveksling af data via API’er

Med Screenpublisher kan du bruge API’er til dataudveksling, så du altid kan få fx liveopdateringer fra din webshop, BI løsning, ERP, Outlook kalendere mv.

Integration til det du ønsker

Med egne Apps i Screenpublisher kan du integrere med bl.a. CSV, Navision, Axapta, BaaN, Astra, SmartWeb, FTP, Conventus, Lotus Notes, Outlook og mange flere – du bestemmer.

Workflow

Ønsker du at koble et simpelt workflow sammen med dine Apps, er det også en mulighed, så en process først afvikles, når der ligger en godkendelse. Advisering sender gerne mails til dem, der skal adviseres.

Kontakt os

Vi har listet nogle eksempler på, hvad en App kan bruges til. Har du brug for integration som ikke er på listen, så tag fat i os – vi kan helt sikkert hjælp dig med din integrationsløsning

Opret en konto og skab indhold til dine kunder, medarbejdere, elever eller besøgende.

Opret konto