Online software til infoskærme

Screenpublisher er en samlet infoskærmsløsning med online administrationsmodul, afspiller PC’er samt Digital Signage skærme.

Fri support

Vi har hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for at ringe og skrive til os. Benyt også chat-funktionen her på hjemmesiden – gratis!

Vælg selv udstyr

Du kan købe udstyr hos os, men du kan også bruge dit eget udstyr og nøjes med en Screenpublisher konto til opsætning af præsentationer.

Se et udpluk, af vores nuværende kunder:

Kundehistorier

I digital øjenhøjde med eleverne på Skipper Clement Skolen

En lille skærm i en større strategi hos FOSS Analytical

Carl Hansen & Søn øger gennemsigtighed med infoskærme

Moderne funktioner som er nemme at bruge

Facebook aktiviteter

Indsæt et aktivitetsfeed fra din Facebook side. Feedet opdatere sig selv i takt med, at du laver statusopdateringer på facebook.

Se videovejledning

Indlejring af ekstern kode

Indlejring af ekstern kode giver stor fleksibilitet og mange muligheder på din infoskærm.

Se videovejledning

Video fra YouTube

Indsæt hvilken som helt video fra YouTube. Det er enkelt og kræver kun at kopiere linket ind til YouTube videoen.

Se videovejledning

Kalender

Abonnér på kalendere fra Google, iCloud, Microsoft Exchange eller andre tjenester som understøtter det åbne iCalendar format.

Se videovejledning

Galleri fra Instagram

Indtast dit Instagram kontonavn eller et # og få vist dine billeder i et slideshow på infoskærmen. Opdateres automatisk.

Se videovejledning

QR koder

Generer QR koder som dine seere kan scanne for at gå til din hjemmeside, et godt tilbud eller andet fra deres smartphones.

Se videovejledning

Sådan virker det

Du kan opdatere din infoskærm med få klik fra din PC. I Screenpublisher oprettes de præsentationer, der skal vises på infoskærmene. Det fungerer lidt som at opsætte dias i PowerPoint. Når indholdet er klart til at blive vist, publiceres det ud til skærmene. Via internettet modtager skærmen besked om, hvilket indhold den skal vise hvornår.

Du kan publicere indhold til en eller flere skærme på samme tid.

Infoskærme til virksomheder, offentlige forvaltninger og institutioner, samt detail og butikker

Vi ved, at du har travlt med dit daglige arbejde, så vi har gjort det enkelt at administrere hele organisationens infoskærme.

Med Screenpublisher kan du administrere dine infoskærme fra din PC, uanset hvor du befinder dig. Vi har gjort det brugervenligt og overskueligt, så alle kan være med – fra receptionisten til IT/marketing specialisten.

Her på siden kan du oprette en gratis konto og komme igang med at skabe indhold til dine kunder, medarbejdere, elever eller besøgende. Din gratis konto forbliver gratis, men med en begrænsning i det indhold, du kan indsætte på din infoskærm. Derudover vises et lille vandmærke med Screenpublisher logo på skærmen. Du har mulighed for at afprøve alle funktionerne ved at aktivere 14 dages gratis Premium. Dette gøres fra kontrolpanelet.

Ud over vores online administration af infoskærme tilbyder vi også alt i udstyr til infoskærme, som kan findes i vores shop. Har du selv udstyr (afspiller PC og infoskærm), kan dette også bruges – se hvordan. Vi tilbyder således et fleksibelt infoskærm-system, med stor valgfrihed i forhold til udstyr og det indhold du ønsker at vise på infoskærmene.

Har du behov for hjælp med dine infoskærme, har vi en hjælpesektion med oftest stillede spørgsmål samt en YouTube kanal med videovejleninger. Har du behov for personlig kontakt, kan du starte en chat i bunden af siden, skrive til [email protected] eller ringe på 9340 7430.

Vores ønske er, at du får det bedste ud af dine infoskærme.

God fornøjelse med Screenpublisher

Se kort video

Infoskærme online software til administration

Opret en konto og skab indhold til dine kunder, medarbejdere, elever eller besøgende.

Opret konto